Inscripcions i Formularis

Inscripcions extraescolars

Calendari
Si ús plau, empleneu AQUEST FORMULARI per saber quins grups podem muntar per les activitats presencials.

Principals NORMES per les famílies

  1. És  molt important que realitzeu el pagament de la quota dins del període de temps indicat al rebut.  Penseu que, en cas contrari, el nen o nena no podrà continuar l’activitat fins que no es faci efectiu.
  2. Si algun nen o nena es vol donar de baixa de l’activitat, cal que passeu pel despatx de l’AFA per omplir i signar el full de baixa (o enviar-lo per e-mail) 15 dies abans de l’inici del mes següent. Es cobrarà el període en curs però no els següents.
  3. Recordeu que és imprescindible que sigueu puntuals en l’hora de la recollida del vostre fill o filla, doncs l’escola ha de quedar tancada un cop que finalitzi l’activitat.

Mesures COVID-19 per activitats presencials

  1. Llegiu atentament les mesures escrites a cada activitat.
  2. Per les activitats a la pista de l’escola (Ball i Patinatge), la recollida es farà per la porta de Castelao. La persona, major d’edat, que realitza la recollida esperarà puntualment al carrer on s’aniran entregant els nens i nenes.
  3. Els nens i nenes portaran mascareta en tot moment excepte per berenar i per fer l’exercici físic.
  4. Sempre es mantindran les distàncies mínimes de seguretat.

Si teniu qualsevol dubte sobre les extraescolars, comentaris o suggeriments podeu contactar amb nosaltres (per tema extraescolars) al correu electrònic  ceafapratdelamanta@gmail.com o per temes generals a afapratdelamanta@gmail.com

FORMULARI DE BAIXA D’EXTRAESCOLARS
Només cal omplir-lo i enviar-lo escanejat o en PDF a ceafapratdelamanta@gmail.com o entregar-lo al despatx de l’AFA. S’ha d’avisar un mínim de 15 dies abans de l’inici del mes següent. S’entén també que l’abonament del mes o trimestre en curs (depenent de la modalitat de pagament) no es retornarà.

 Descarregar el formulari aquí