Patinatge

Activitat per aprendre a patinar sobre rodes, ja sigui en línia o tradicionals de 4 rodes. S’aprèn a través de jocs individuals i en equip.

IMPARTIT PER

Consell Esportiu de L’Hospitalet

Lloc

A la pista de l’escola

DATES I Horari

Inici la setmana del 4 d’octubre.

Final el dia 31 de maig.

L’horari és dimecres i/o divendres de 16:30h a 17:45 h.

Preus

Famílies sòcies de l’AFA

14 € / mes – 1 dia (dimecres o divendres)

20 € / mes – 2 dies

Famílies NO sòcies de l’AFA

20 € / mes – 1 dia (dimecres o divendres)

25€/ mes – 2 dies
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Pagament

Per transferència bancària al compte de l’AFA:

Banc Sabadell: ES12-0081-1667-4400-0102-0509
Concepte: Nom i Cognoms + patins

S’ha d’enviar el COMPROVANT de pagament per e-mail a ceafapratdelamanta@gmail.com

Condicions

 • Durant la inscripció, cal emplenar el codi de la Targeta Sanitària (o de la mútua).
 • Requereix un mínim de 6 alumnes per realitzar l’activitat.
 • Els nens i nenes hauran de portar els seu propi equipament (patins), així com les proteccions necessàries per realitzar l’activitat (casc, guants, colzeres i genolleres).
 • En cas de baixa, cal comunicar-ho amb 15 dies d’antelació abans d’acabar el mes i AVISAR per e-mail a la Comissió d’extraescolars: ceafapratdelamanta@gmail.com amb l’assumpte BAIXA.
 • En cas de PLUJA es cancel·la l’activitat ja que no es pot canviar per una d’interior.
 • La SORTIDA es farà per la porta de Castelao del pati (no el gual). Es prega PUNTUALITAT absoluta i avisar en cas d’arribar tard. Guardeu la distància de seguretat A FORA i els nens i nenes aniran sortint.

MESURES COVID-19

 • S’evaluarà segons PROCICAT del moment i en concret d’extraescolars.
 • Les nenes i nens hauran de portar mascareta durant els desplaçaments entre aula i exterior i sempre que no puguin mantindre distància de seguretat requerida.
 • Quan baixin a la pista a les 16.20h o a les 16.30 hores amb la seva classe, aniran a reunir-se amb el monitor/a del Consell Esportiu a la zona que separa la pista del pati de sorra d’infantil. Esperaran allà a que la pista quedi buida per iniciar l’activitat.
 • Es farà ús de tot l’espai, amb separació per bombolles, per garantir que hi hagi distància mínima de seguretat.
 • No hi haurà contacte físic durant l’activitat.
 • El monitor/a del Consell administrarà gel hidroalcohòlic abans i després de l’activitat i desinfectarà el material puntual que es pugui fer servir (pilota, cones…).
 • Les nenes i nens berenaran separats entre ells i elles (1,5 metres mínim) abans de realitzar l’activitat. Es recomana posar berenar que puguin menjar ràpid tipus plàtan o entrepà petit. Recomanem posar també una ampolla d’aigua o cantimplora a part per si la que porten a l’escola està buida.
 • S’assignarà 1 bany per fer servir durant l’activitat.

Inclou

Servei de monitoratge des de l’acabament de les classes 16.30h, fins a la recollida de l’infant per part del pare / mare / tutor a la porta de l’escola, a les 17.45h.

Curs 2020-2021

Tot i ser un curs difícil per la pandèmia de Covid-19, podem dir amb alegria que hem aconseguit apropar l’esport a les nenes i nens que s’han animat a fer patinatge. S’han mantingut en tot moment les mesures de seguretat i s’ha pogut gaudir de material nou per ampliar els jocs i exercicis durant l’activitat. A final de curs, hem fet una demostració a les famílies de tot l’après.

Curs 2018-2019

Aquest curs l’activitat de patinatge ha tingut molt d’èxit i les nenes i nens de P4 a 6è ho han passat molt bé i agafat confiança per voltar per la pista sobre rodes. Aquí us deixem algunes fotos de grup i del comiat de final de curs on van fer una demostració a les seves famílies i un berenar saludable per totes i tots.