Ball

Activitat de ball en grup amb música contemporània pensada per cada grup d’edat.

IMPARTIT PER

Consell Esportiu de L’Hospitalet

Lloc

A les instal·lacions de l’escola

DATES I Horari

Inici la setmana del 4 d’octubre.

Final el dia 31 de maig.

Dimarts i/o dijous de 16:30h a 17:45 h.

PreuS

Famílies sòcies de l’AFA

14 € / mes – 1 dia (dimarts o dijous)

20€ / mes – 2 dies
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Famílies NO sòcies de l’AFA

20 € / mes – 1 dia (dimarts o dijous)

25€ /mes – 2 dies
15 € Assegurança anual, comú a totes les extraescolars del Consell (cal pagar només 1 cop a l’inici de l’activitat).

Pagament

Per transferència bancària al compte de l’AFA:

Banc Sabadell: ES12-0081-1667-4400-0102-0509
Concepte: Nom i Cognoms + patins

S’ha d’enviar el COMPROVANT de pagament per e-mail a ceafapratdelamanta@gmail.com

Condicions

 • Durant la inscripció, cal emplenar el codi de la Targeta Sanitària (o de la mútua).
 • Requereix un mínim de 6 alumnes per realitzar l’activitat.
 • En cas de baixa, cal comunicar-ho amb 15 dies d’antelació abans d’acabar el mes i AVISAR per e-mail a la Comissió d’extraescolars: ceafapratdelamanta@gmail.com amb l’assumpte BAIXA.
 • La SORTIDA es farà per la porta del pati de Castelao (reixa). Es prega PUNTUALITAT absoluta i avisar en cas d’arribar tard. Guardeu la distància de seguretat A FORA i els nens i nenes aniran sortint.

MESURES COVID-19

 • S’evaluarà segons PROCICAT del moment i en concret d’extraescolars.
 • Les nenes i nens hauran de portar mascareta durant els desplaçaments entre aula i exterior i sempre que no puguin mantindre distància de seguretat requerida.
 • Quan baixin a la pista a les 16.20h o a les 16.30 hores amb la seva classe, aniran a reunir-se amb el monitor/a del Consell Esportiu a la zona que separa la pista del pati de sorra d’infantil. Esperaran allà a que la pista quedi buida per iniciar l’activitat.
 • Es farà ús de tot l’espai, amb separació per bombolles, per garantir que hi hagi distància mínima de seguretat.
 • No hi haurà contacte físic durant l’activitat.
 • El monitor/a del Consell administrarà gel hidroalcohòlic abans i després de l’activitat i desinfectarà el material puntual que es pugui fer servir (pilota, cones…).
 • Les nenes i nens berenaran separats entre ells i elles (1,5 metres mínim) abans de realitzar l’activitat. Es recomana posar berenar que puguin menjar ràpid tipus plàtan o entrepà petit. Recomanem posar també una ampolla d’aigua o cantimplora a part per si la que porten a l’escola està buida.
 • S’assignarà 1 bany per fer servir durant l’activitat.

Inclou

Servei de monitoratge des de l’acabament de les classes 16.30h, fins a la recollida de l’infant per part del pare / mare / tutor a la porta de l’escola, a les 17.45h.

Crònica curs 2018-2019

Aquest any també hem creat un grup de petites (P4 a 2on) i un altre de grans (3er a 6è).

Com cada any hem realitzat una presentació a les famílies al Poliesportiu Gornal on totes han realitzat les coreografies que hem estat treballant.

Crònica curs 2017-2018

Aquest any hem creat un grup de petites (P4 a 2on) i un altre de grans (3er a 6è) amb participants d’altres escoles també.

Com cada any hem realitzat una presentació a les famílies al Poliesportiu Gornal on totes han realitzat les coreografies que hem estat treballant.

Crònica curs 2016-2017

L’activitat extraescolar de ball ha estat formada per 2 grups, un de P4 a 2on i un altre de 3er a 6è ( aquest any em tingut una participant de l’Institut Bisbe Berenguer).

Aquest any s’han fet 2 presentacions al Poliesportiu El Gornal, el primer al febrer amb 1 ball cada grup i al maig amb 2 balls les grans i 1 ball les petites. Ho han fet genial i el millor de tot, han gaudit molt!

El passat 25 de Maig de 2017 va ser l’últim dia de l’activitat d’aquest curs i els grups han fet una presentació per als pares i les mares, després també han gaudit d’un pica-pica per acomiadar el curs!

IMG_6776