Anglès on-line

Impartit per

Talk idiomes

Des del passat mes de març, Talk idiomes, l’acadèmia que feia l’extraescolar d’anglès a l’escola, s’ha adaptat a la nova realitat i ofereix cursos on-line en directe per nens, nenes i joves.

Les classes s’imparteixen en directe a través de la plataforma ZOOM amb metodologia pràctica i amena. Es busca que els nens i les nenes aprenguin a través de l’ús continu de la llengua a classe, a través de jocs, cançons i activitats comunicatives. Perquè els professors/es puguin estar per a cada alumne de manera més personalitzada, es limita l’aforament dels grups a un màxim de 8 alumnes a primària i uns 5-6 alumnes a infantil, treballant així en grups molt reduïts.

Durant tota la duració del curs, els i les alumnes es connectaran amb els seus mateixos companys/es i “teacher” perquè així es creï un vincle que afavorirà el seu aprenentatge.

Els i les alumnes complimentaran l’aprenentatge amb l’ús de plataformes com CLASS DOJO i els Llibre digital de Cambridge.

Grups

INFANTIL (P3 a P5) – DIMARTS I DIJOUS de 17:30 a 17:50 hores (20 minuts)
Mínim 4 nens/es per formar un grup de Prat de la Manta ja que l’acadèmia no té cursos propis per aquesta edat.

KIDS (1er a 6è) – DIJOUS de 18:30 a 19:30 hores (1 hora)
Amb prova de nivell des de la web de Talk Idiomes. Aniran amb grups on-line de l’acadèmia per garantir que fan classe encara que no surti grup de l’escola.

FUNCIONAMENT

INFANTIL: 2 classes setmanals de 20 minuts acompanyats/des d’un adult/a. No tindran deures, tan sols es proposarà, de forma opcional, alguna manualitat de tant en tant.

KIDS: 1 classe setmanal d’ 1 hora. Classes amb el llibre digital Cambridge i exercicis a fer a través de Class Dojo connectat a la seva llicència de Cambridge.

INSCRIPCIONS i PROVA DE NIVELL

Feu la preinscripció amb Tak Idiomes AQUÍ. Us sortirà un qüestionari on us demanarà dades de contacte i preferències horàries. És necessari que marqueu telèfon i/o e-mail ja que contactaran amb vosaltres per formalitzar la inscripció.

En el cas de primària, que poden començar JA MATEIX, han de fer la prova de nivell AQUÍ i si arribeu al final, marcar un dia i hora per fer una petita videconferència de 30 minuts per acabar d’establir el nivell. La videoconferència es farà amb Google Meet, rebreu un e-mail amb l’enllaç 1 hora abans el dia que haveu sol·licitat fer-la.

CALENDARI

Comencem al Novembre.

INFANTIL: En quant es forma el grup i us contactem per formalitzar el pagament.

PRIMÀRIA: En quant us contactem i formalitzeu el pagament.

Preu JUNIOR (1er a 6è)

Matricula gratuïta per alumnes del Prat de la Manta.

Pagament MENSUAL:
35 € / mes
+ 25 € de material (llicència llibre Cambridge digital) – es paga al principi

Pagament TRIMESTRAL:
90 € / trimestre
+ 25 € de material (llicència llibre Cambridge digital) – es paga al principi

Pagament ANUAL:
270 € (9 mesos de 30 €)
Material gratuït – (llicència llibre Cambridge digital)

PREU KIDS (P3 – P4 – P5)

Matricula gratuïta per alumnes del Prat de la Manta.

175 € / anual
No hi ha cost de material.

PAGAMENT

A CONCRETAR.

Condicions

  • Bona connexió a internet.
  • Auriculars i micròfon recomanats per seguir millor les classes i no tenir soroll de fons.
  • En cas de baixa s’ha de comunicar 15 dies abans del trimestre següent.